O akci

Technická přestávka 2021 - letní zážitkový tábor pro dospělé

Další ročník Letní Technické přestávky je tu!

Vydej se s námi na námořní dobrodružství ve stylu retro tak, jak si ho pamatujeme z dětských táborů. Pojedeme na zaoceánském parníku z Ameriky do Evropy a ty u toho nemůžeš chybět. Vyplouváme z Pražského hlavního nádraží v sobotu 14. srpna.

Zábava začíná již při vyplutí. Během plavby se můžeš těšit na ranní budíčky, po kterých bude následovat rozcvička. Poté nástup celé posádky, během které se dozvíš lodní program na celý den. Denně nás čekají minimálně dva programové bloky, ve kterých budou aktivity různé fyzické i intelektuální náročnosti. Budeme se prohánět po řece na lodích, prozkoumáme okolní lesy a louky. V táboře bude k dispozici volejbalové hřiště, za chatkami kuželková dráha a provazové hřiště. A jen o pár metrů dál tě čeká řeka ke zchlazení. K dispozici budeme mít loďky a místní sklad obsahuje náčiní na všechny možné sporty, na které si jen vzpomeneš. Večery budeš moct trávit u piva s kamarády, u praskajícího ohně za zvuků kytary nebo hraním deskových her. Po celou dobu tábora budeš sbírat bobříky nebo ocenění za týmové hry.

Oproti dětským táborům si můžeš užít i radovánky, které jsou dětem zapovězeny. Je libo pít studené pivo na lodi během obědové pauzy? Chceš u ohniště sedět a zpívat až do rána? Nebo ti stačí ležet na trávě ve stínu pod stromem a jen tak přemýšlet? Je jen na tobě, jak budeš trávit čas během osobního volna.

Letos si vezeme vlastního kuchaře Jirku Koubka, který je náš dlouholetý kamarád, bývalý účastník a povoláním řezník. Po celou dobu tábora se bude starat, abychom měli plné žaludky a těšili se na každé jeho další jídlo. Pokud vyžaduješ speciální stravu, Jirka se s tebou rád dopředu domluví.

A to nejlepší nakonec. Můžeš se těšit na partu stejně naladěných kamarádů, které teď ještě možná neznáš, ale na konci ti přijde, jako byste se znali už několik let.

Co je v ceně?

Co není v ceně?

Pokud by sis chtěl zážitek ještě vylepšit, můžeš si vybrat z našeho seznamu bonusů v registračním formuláři.

Organizátoři

Organizační tým, který je za akci zodpovědný a který potkáte.
Martin Kudrna

Martin Kudrna

Daniel Vála

Daniel Vála

Martin Štrambach

Martin Štrambach

Tereza Vlasáková

Tereza Vlasáková

Honza a Lucka

Honza a Lucka

Petra Jelínková

Petra Jelínková

Luboš Louženský

Luboš Louženský

Registrace

Cena 5490 Kč
Cena pro studenty 4490 Kč
Termín 14.8. až 21.8.2021
Lokalita chatový tábor v Jižních Čechách
Speciality Na akci se nekouří
Věk 18+
Doprava společně z Prahy
Storno podmínky viz níže
Na tuto akci se již není možné přihlásit.

FAQ




Pokud by tě zajímalo cokoli dalšího, neváhej se na nás obrátit na tp@technicka- prestavka.cz