O akci

Technická přestávka 2022

Atlantic City 1920. Klubem Paradise se line jazzová hudba. Páry na parketu se vlní do jejího rytmu. Ve vzduchu je cítit whiskey a vůně kvalitních doutníků. V potemnělém rohu místnosti sedí skupina mužů a žen. Jsou oděni v nejdražších italských oblecích a objednávají si drinky na účet podniku. Zbytek baru se jim vyhýbá, jde z nich strach. Jaké by to asi bylo, sedět mezi nimi?

Těsně před půlnocí je v sále cítit nervozita. Množství objednaných drinků se zvyšuje a posledních pár sekund před půlnocí začíná celé osazenstvo klubu odpočítávat. Čtyři, tři, dva, jedna… prohibice začíná. Chopíte se příležitosti ovládnout toto žíznivé město?

Vydej se s námi na další ročník Letní Technické přestávky!

Tentokrát bude tábor zasazen do období prohibice v Atlantic City. Vyrážíme v sobotu 13. 8. z Hlavního nádraží v Praze a po cestě tě čekají první hry a seznámení s ostatními účastníky.

Samotný tábor bude podobný, jako si ho pamatuješ z dětství. Ráno tě vzbudí hudba a budeš mít chvíli na to se připravit na rozcvičku. Po ní bude následovat snídaně a dva programové bloky, oddělené obědem a poledním klidem. V rámci programu se můžeš těšit na nejrůznější fyzické, strategické či šifrovací hry, zasazené do příběhu. Prozkoumáme společně lesy a louky v okolí, zchladíme se v řece, která tábor obepíná nebo využijeme jedno z přilehlých hřišť. A možná tě některou noc překvapí i bojovka. :-)

Večery pak budou čistě v tvé režii. Je libo posedět u piva s kamarády, zahrát si tvou oblíbenou deskovku nebo prozpívat celou noc u táboráku? Je to jen a jen na tobě!

O jídlo v rámci celé akce se nám bude starat Jirka Koubek, náš dlouholetý kamarád a bývalý účastník, který se živí jako řezník. Jídlo od něj si obvykle všichni pochvalují a není problém se s ním předem domluvit, pokud budeš potřebovat jídelníček nějak přizpůsobit.

Hlavně na tebe ale čeká parta stejně naladěných lidí, kteří pro sebe navzájem organizují nejrůznější akce a rádi se potkávají i mimo ně. Těšíme se na tebe!

Co je v ceně?
Co není v ceně?

Pokud by sis chtěl(a) zážitek ještě vylepšit, můžeš si vybrat z našeho seznamu bonusů v registračním formuláři.

Organizátoři

Organizační tým, který je za akci zodpovědný a který potkáte.
Dan

Dan

Barča

Barča

Honza

Honza

Klárča

Klárča

Kuba

Kuba

Martin D.

Martin D.

Martin Š.

Martin Š.

Vláďa

Vláďa

Vojta

Vojta

Registrace

Cena 6490 Kč
Termín 13.8. až 21.8.2021
Lokalita chatový tábor v Jižních Čechách
Speciality Na akci se nekouří
Storno podmínky viz níže
Na tuto akci se již není možné přihlásit.

FAQ




Pokud by tě zajímalo cokoli dalšího, neváhej se na nás obrátit na tp@technicka- prestavka.cz