O akci

Vydej se s námi na daleký východ a dopřej si zasloužený odpočinek po těžké a náročné stavbě železnice a dlouhé zaoceánské plavbě zpět domů do Evropy. Čeká tě rozmazlování těla i duše, i když lelkovat tě taky nenecháme! Protáhneš si nejen tělo, ale i parádně procvičíš své mozkové buňky. Pojď si užít zimní radovánky s námi a oslavíme i čínský Nový rok. Tentokrát totiž bude i karneval! A nezapomeň, že východněji už to nejde :)

Zimní Technická přestávka 2022

Pojeď si s námi na 5 dní odpočinout od ruchu velkoměsta, nasát čerstvý vzduch a sluníčko, užít si plno srandy se stejně naladěnými lidmi, kteří nezapomněli, jaké to je být zase na chvíli dětmi a hrát si bez nějakého zjevného důvodu, prostě jen proto, že je to baví.

Pro koho je Zimní Technická přestávka?

Pro každého, kdo je duchem mladý, věkem však alespoň 18 let. Pro každého, kdo se rád směje, hraje si, tráví volný čas v přírodě, je otevřen novým dobrodružstvím a poznáním.

Co budeme dělat?

Hrát všemožné hry venku i vevnitř, různé duševní i fyzické náročnosti, s hlubokým smyslem a přesahem do reálného života i bez, poznávat sami sebe i ostatní účastníky, užívat si krásné přírody, běhat i odpočívat, hrát deskové hry, zpívat za zvuků kytary, bavit se, smát se a někdy prostě jen tak být.

Kdo ZTP pořádá?

Oficiálně zapsaný spolek Technická přestávka. Reálně parta mladých lidí, které to baví a dělají to bez nároku na honorář.

Organizátoři

Organizační tým, který je za akci zodpovědný a který potkáte.
Lucie Estel Tožičková

Lucie Estel Tožičková

Honza Tožička

Honza Tožička

Iveta Potočková

Iveta Potočková

Vašek Potoček

Vašek Potoček

Klárka Betincová

Klárka Betincová

Monča Zitová

Monča Zitová

Registrace

Kdy středa 16. 2. 2022 - neděle 20. 2. 2022
Kde Východ
Místo odjezdu Praha
Kdo 36 účastníků + organizátoři
Strava Plná penze (od středeční večeře do nedělního oběda)
Cena 4 200 Kč (3 500 Kč pro studenty do 26 let)
Speciality Na akci se nekouří
Přihlášených účastníků 27 / 36
Na tuto akci se již není možné přihlásit.

FAQ




Pokud by tě zajímalo cokoli dalšího, neváhej se na nás obrátit na ztp@technicka- prestavka.cz