O akci

Technická přestávka 2023

Plameny ohně osvětlují tváře kolemstojících mužů a žen. Válečník odkládá svůj meč a štít a opírá je o kmen mohutného dubu. Sklání se ke kamennému oltáři pod stromem a pokládá na něj obětinu. Poté již zaplňuje poslední prázdné místo v kruhu kolem ohně. Druid v dlouhém plášti válečníkovi podává lektvar z hub a bylinek. Válečník se napije a podává lektvar vedle stojící ženě, válečníci. V tu chvíli se z okolních lesů rozeznívá tlukot bubnů a zpěvy o lesních bozích. V plamenech se objevují tváře dávných předků. Přišel čas, aby náčelníci a náčelnice dali stranou své neshody a spory. Přišel čas se postavit Římanům, roztahujícím se do našich krajů a kácejícím posvátné lesy. Rituál sjednocení keltských kmenů začíná!

O co tady běží? Chystá se další ročník Letní Technické přestávky, tentokrát na keltské téma. Vyrážet budeme 5. 8. z Hlavního nádraží v Praze a po cestě nebude nouze o seznamovací hry.

Samotný tábor bude podobný, jak si ho pamatuješ z dětství. Program bude opravdu pestrý, na své si přijdou sportovci, milovníci luštění šifer i kreativní duše. Hry budou zasazeny do příběhu, který tě bude během tábora provázet. Možná tě překvapí i noční bojovka. 

Samozřejmostí budou snídaně, po kterých si užiješ dva bloky táborového programu, mezi které je zařazen oběd a polední klid. 

Po večeři bude většinou program čistě ve tvé režii. Máš náladu na hraní deskovek, zpívání u táboráku nebo si chceš jen tak pokecat s kamarády u piva? Jak je libo, záleží jen na tobě, co budeš chtít dělat. 

O tvůj hlad bude dobře postaráno. Po celou dobu tábora nám bude vařit náš dlouholetý kamarád a bývalý účastník. Jídlo od něj si obvykle všichni účastníci pochvalují a pokud budeš potřebovat jídelníček nějak přizpůsobit, určitě není problém se s ním předem domluvit. 

Na co se určitě můžeš těšit, je pohodová parta podobně naladěných lidí, které baví pro sebe navzájem organizovat různé fajn akce. A rádi se potkají i jen tak. Už se na tebe těšíme!

Co je v ceně?
Co není v ceně?

Pokud budeš chtít na tábor přispět a trochu si zážitek ještě vylepšit, můžeš si vybrat některý z bonusů, které najdeš v seznamu v registračním formuláři.

Organizátoři

Organizační tým, který je za akci zodpovědný a který potkáte.
Klára

Klára

Honza

Honza

Vlada

Vlada

Hans

Hans

Týna

Týna

Michal

Michal

Martin

Martin

Pavel

Pavel

Registrace

Cena 6969 Kč
Termín 5.8. až 13.8.2023
Lokalita Tábor v jižních čechách
Speciality Na akci se nekouří
Storno podmínky viz níže
Na tuto akci se již není možné přihlásit.

FAQ




Pokud by tě zajímalo cokoli dalšího, neváhej se na nás obrátit na tp@technicka- prestavka.cz